Nieuwe opdracht: KLM Royal Dutch Airlines

Inmiddels ben ik als Java ontwikkelaar gestart met een opdracht bij onze nationale trots: de KLM. Binnen het zogeheten Competence Center Web Development (CCWD) maak ik op dit moment deel uit van het Scrum team voor het “myAccount” project. Natuurlijk zou ik uitgebreid over mijn nieuwe opdracht en opdrachtgever kunnen en willen schrijven, maar de KLM kan zelf veel beter vertellen over het CCWD en over het project.

Op mijn tweede dag al een eerste echte bijdrage kunnen leveren: een kleine bug weten op te lossen en meteen een update van versie 3.0.5 naar 3.2.2 van het spring-framework  er doorheen weten te krijgen. Een goed begin is het halve werk, en ik zie er naar uit om de komende periode voor dit moderne en innovatieve bedrijf te werken!

Social Share Toolbar