Senior / Lead Java Developer beschikbaar per 1 april 2013

Na bijna 15 maanden loopt mijn opdracht bij Kadaster eind maart af. Vanaf april 2013 ben ik weer beschikbaar als Senior Java Consultant / Lead Developer voor een uitdagende (Agile) Java opdracht.

Tijdens mijn periode bij Kadaster ben ik als Lead Java Developer bij veel uitdagende projecten betrokken geweest en heb samen met een aantal collega’s invulling gegeven aan de ontwikkeling en bewaking van de Java ontwikkelstraat- en standaarden. Tot slot heb ik de implementatie van Lean en het inrichten van vaste multidisciplinaire teams van dichtbij mee mogen maken. Ondanks dat mijn rol hierbij beperkt is gebleven tot teamlid, toch een enorm interessant en leerzaam traject voor mij als Certified ScrumMaster.

Op naar een volgende succesvolle opdracht!

Social Share Toolbar